Workshop – verpakken en bewaren van erfgoed en archief

Notice: Undefined variable: size in /customers/c/9/1/egclandvandendermonde.be/httpd.www/wp-content/themes/hueman/single.php on line 22 Notice: Undefined variable: attr in /customers/c/9/1/egclandvandendermonde.be/httpd.www/wp-content/themes/hueman/single.php on line 22

Alle erfgoedzorgers en erfgoedsympathisanten zijn van harte welkom op de workshop rond het verpakken en bewaren van erfgoed en archief op woensdag 04/05/2016 om 19u30 in het Stadsmuseum Lokeren. De workshop is gratis, maar inschrijven op erfgoeddepot@oost-vlaanderen.be is verplicht.

De depotconsulente van provincie Oost-Vlaanderen komt demonstreren hoe je verpakkingsmateriaal gebruikt. De juiste verpakkingsmaterialen kan je nu al bestellen via de groepsaankoop van verpakkings- en conserveringsmateriaal, georganiseerd door de provincie. Of je laat je die dag zelf overtuigen! Want bestellen kan nog tot zondag 5 juni 2016.

De workshop is een samenwerking tussen Provincie Oost-Vlaanderen, Erfgoecel Waasland, Erfgoedcel Land van Dendermonde en Stadsmuseum Lokeren.

Op de website van Provincie Oost-Vlaanderen vind je nog meer informatie over de workshop.

Gerelateerde berichten