De erfgoedcel zoekt een consulent (digitale)communicatie en publiekswerking!

Wij zoeken…

Om onze dienstverlening en publiekswerking te versterken, zijn we op zoek naar een m/v/x met een passie voor (digitale) communicatie. Als onze nieuwe medewerker, neem je het voortouw in het uitwer-ken van een communicatiestrategie en –plan en sta je in voor de communicatievoering van de erf-goedcel. Je zet jouw schouders onder onze online beeldbank www.erfgoedbanklandvandendermonde.be en denkt mee na over de toekomst ervan. Je ondersteunt de publiekswerking van de erfgoedcel vanuit jouw communicatieve skills en ervaring met grafische vormgeving. Voor de erfgoedverenigingen ben je een aanspreekpunt en coach voor alle vragen rond communicatie en publiekswerking.

Kort samengevat, zoeken we iemand die gebeten is door alles wat communicatie is en ervan houdt om producten mooi te maken!

Wij bieden…

We bieden jou een voltijdse job met een grote mate van flexibiliteit, afwisseling en verantwoordelijk-heid. Je komt terecht in een klein en gezellig team en werkt samen met gepassioneerde vrijwilligers.

Praktisch

Contract: Bepaalde duur (t.e.m. 31/12/2020) – kans op verlenging
Werkregime: Voltijds
Weddeschaal: B1-B3 (+ maaltijdcheques en vergoeding woon-werkverkeer met openbaar vervoer)
Werkplaats: Nijverheidsstraat 3, 9200 Dendermonde (occasioneel thuiswerk mogelijk)

Bezorg je CV met motivatiebrief ten laatste op vrijdag 27 december 2019 aan sofie@egclandvandendermonde.be, t.a.v. Sofie De Veirman. Bij meer dan 15 kandidaten gebeurt een preselectie op basis van cv en motivatiebrief.

Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een schriftelijke proef. De schriftelijke proef vindt plaats als een thuiswerkopdracht. Geselecteerde kandidaten zullen op woensdag 8 januari (12:00) de schriftelijke proef via e-mail toegestuurd krijgen. Kandidaten krijgen tot vrijdag 10 januari (22:00) de tijd om de antwoorden van de schriftelijke proef in te dienen.

De eerste vijf kandidaten die geslaagd zijn voor de schriftelijke proef, worden uitgenodigd voor een mondelinge proef.

Vragen bij deze vacature? Stel ze gerust via sofie@egclandvandendermonde.be of 052 25 03 42

Delen via:

Gerelateerde berichten