Een beetje Wuitensfeesten in Hamme

 

Normaal gezien hadden op 14 maart de Wuitensfeesten in Hamme plaatsgevonden. Dat laten we niet zomaar voorbijgaan!

  • In bakkerij “De Grote Napoleon” kunnen (groot)ouders daarom in het weekend van 14 maart terecht om een papieren helm van reus Polydoor af te halen. Dat masker kunnen kinderen inkleuren en door middel van een elastiek op hun hoofd zetten. Op de achterkant van het masker staat trouwens wat uitleg over het feest, dat is wat je hierboven ook kan lezen.
  • De kans is groot dat kinderen uit het eerste en tweede leerjaar dit masker zullen krijgen via een actie van de jeugdboekenweek. In dat geval zullen er maskers te vinden zijn in een partybox die de bibliotheek tot in de klas brengt.
  • Kreeg je kind geen masker via school en kom je ook niet naar de bakkerij? Geen nood! Je kan het masker hier downloaden. Druk het vervolgens af en inkleuren maar! Daarna kan je de ingekleurde helm op karton plakken. Met twee gaatjes erin en een elastiekje past de helm als gegoten.

Heb je plezier beleefd aan dit initiatief? Stuur dan een foto van de verkleedpartij door naar info@egclandvandendermonde.be. Eventueel gebruiken wij dan de foto in verdere communicatie over de Wuitensfeesten en verspreiden we zo nog meer goede vibes! Alvast bedankt!

Delen via:

Gerelateerde berichten