Een spel spelen

Op zoek naar inspiratie om eens iets anders te spelen? Leen het dan gratis een spel uit bij de erfgoedcel!

Praktisch: stuur een mailtje naar info@egclandvandendermonde.be. We zullen je zo snel mogelijk laten weten wanneer je het bij ons kan komen afhalen. De uitleentermijn is drie weken.

 

Reuzendans

Onder andere dankzij een subsidie van de erfgoedcel kon het prototype van dit spel verder uitgewerkt worden. Ondertussen raakte het spel al in menig huiskamer. Ros Beiaard, Mars, Goliath, Indiaan of Knaptand: met wie zou jij het liefste spelen? Vanaf nu kunnen we ons voluit inleven in de rol van de dansende reuzen!
Wil je ook meespelen? Leen het spel uit op koop het direct aan: hier vind je een lijst van de verkooppunten.

 

 

 

Levenswandeling

Het spel Levenswandeling is een leuk en eenvoudig spel om met ouderen of personen met dementie in gesprek te gaan over vroeger en elkaar zo op een andere manier te leren kennen. Wat is het mooiste cadeau dat je als kind van Sinterklaas kreeg? Herinner je je nog je eerste kus? Kan je enkele zinnen in jouw dialect zeggen?

Levenswandeling kwam tot stand dankzij een project van de collega’s van Erfoedcel Pajottenland Zennevallei. Overtuigd van de meerwaarde van dit spel, hebben we het verspreid bij verschillende partners in de streek. Uitlenen kan nu dus ook, twijfel zeker niet!