Erfgoedcel krijgt nieuw gezicht

 

Grote veranderingen zijn op komst! Je wist misschien al dat Erfgoedcel Land van Dendermonde sinds begin dit jaaronderdeel is  van Dijk92. Achter de schermen zijn al een aantal hordes genomen. Nu komt de meest zichtbare verandering: een nieuwe webstek, een ander logo, een vernieuwde nieuwsbrief, .. Hou je klaar op 1 oktober!

Binnen Dijk92 willen we graag één groot cultuurplatform uitbouwen voor dezelfde regio als waarin de erfgoedcel nu al werkzaam is. Dat verdient zo’n dijk van een regio! Dat alle postcodes hier beginnen met het cijfer 92, was je waarschijnlijk wel al duidelijk.  Dit zijn nog eens alle gemeentes: Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wetteren, Wichelen en Zele.

Aan de eigenlijke werking van de erfgoedcel verandert er weinig, maar we willen de boodschap wel op een andere manier brengen.

Wat zal er dan nieuw zijn? In eerste instantie hopen we je te kunnen inspireren: theater, volksfeesten, cinema, archief, workshops, wandelroutes, … Daarnaast zullen meer mensen aan het woord komen die – dikwijls op vrijwillige basis – erfgoed en cultuur in de regio laten leven. Je zal zelfs zoekertjes op de website kunnen plaatsen! Zo hopen we een platform te worden voor iedereen en van iedereen.

Om dat platform te realiseren, gaan enkele bestaande communicatiekanalen fusioneren. Dat geldt voor de Facebook, Instagram en de nieuwsbrief. Als je al geabonneerd bent op één van die kanalen via de erfgoedcel, blijf je dat ook voor Dijk92. Vanaf 1 oktober vind je ons en alle informatie terug op www.dijk92.be.

Tot weldra!

Het erfgoedcelteam,

Sofie, Veerle, Dominique en Michiel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen via:

Gerelateerde berichten