Groepsaankoop verpakkings- en conserveringsmateriaal

Sinds enkele jaren organiseert het provinciebestuur een groepsaankoop van verpakkings- en conserveringsmateriaal. Ook dit jaar stellen ze Oost-Vlaamse erfgoedbeheerders in de mogelijkheid om materiaal aan te kopen. De provinciale depotconsulenten kozen voor u bijna 200 kwaliteitsproducten uit en onderhandelen hiervoor een scherpe prijs. Bestellingen dienen doorgegeven te worden uiterlijk 5 juni 2017.

Wat zijn de voordelen voor je organisatie?

  • Jouw erfgoed krijgt de beste zorgen. De depotconsulenten zijn immers onderlegd om voor elk soort erfgoed het meest geschikte verpakkings- en conserveringsmateriaal te vinden. En als het niet bestaat, maken we het zelf.
  • Jij moet er zelf weinig tijd in steken. Het zijn de depotconsulenten die de markt afzoeken, prijzen vergelijken, afspreken met leveranciers en de bestelling opvolgen. Jij moet alleen afspreken met het provinciebestuur.
  • Je bespaart. Doordat de bestellingen van de Oost-Vlaamse erfgoedbeheerders gebundeld worden, kunnen we onderhandelen over de aankoopprijs en betalen we maar één keer transportkosten. Blijkt een item toch te duur, dan maken we het zelf.
  • Je krijgt de hoeveelheid die je wenst. Soms heb je maar één stuk nodig, maar ben je verplicht om er meteen meerdere bestellen. Ook dit probleem is opgelost met onze groepsaankoop: je kunt ook kleine hoeveelheden bestellen.

Hoe bestellen?

Een overzicht van het aanbod en meer informatie vind je hier.

Bestellen kan op 2 manieren:

Intekenen kan tot en met maandag 5 juni!

Eens je bestelling gearriveerd is bij de Provincie (september-oktober), krijg je een seintje en kan je deze komen ophalen in één van de drie afhaalpunten: PAC Zuid (Gent), Provinciaal Erfgoedcentrum (Ename), Regionaal Magazijn Uitleendienst Sint-Niklaas. De factuur ontvang je achteraf.

Financiële bijdrage Erfgoedcel Land van Dendermonde

De Erfgoedcel Land van Dendermonde wil graag ter ondersteuning van de erfgoedzorg financieel bijdragen in de aankoop van dit materiaal. Concreet betaalt de erfgoedcel een 50% van de aankoopsom (met een maximum van €1500) terug. Je kan hierover alles nalezen in 2017_Voorwaarden terugbetaling groepsaanbod.

Bij vragen, neem dan zeker contact op met de Erfgoedcel Land van Dendermonde via 052 25 03 42 of sofie@egclandvandendermonde.be!

Delen via:

Gerelateerde berichten