Jouw input voor een ei-zersterk erfgoedbeleid!

Kwam je de afgelopen jaren op één of andere manier in contact met de erfgoedcel? Als bezoeker van een erfgoedevenement, als vrijwilliger, lokaal ambtenaar of cultuurcollega? Of volgde je onze werking via de nieuwsbrief, website of social media kanalen van de erfgoedcel? Dan kunnen we jouw input gebruiken!

Op 31 december 2020 loopt de huidige beleidsperiode van Erfgoedcel Land van Dendermonde op zijn einde. De erfgoedcel dient op 1 april 2020 een nieuw beleidsplan in voor de periode 2021-2026. Om ons nieuwe beleidsplan zo goed mogelijk af te stemmen op jouw verwachtingen, stelden we deze bevraging op. We horen graag wat we de afgelopen jaren goed hebben gedaan en wat beter kan. De resultaten van deze bevraging worden anoniem verwerkt in de omgevingsanalyse van ons beleidsplan. Alvast bedankt, jouw input wordt heel erg gewaardeerd!

Je kan deze bevraging al dan niet anoniem invullen. Laat je toch jouw contactgegevens achter? Dan maak je kans op één van onze vijf pakketten met streekproducten.

NAAR DE ENQUÊTE

Delen via:

Gerelateerde berichten