Wordt jouw inzending het campagnebeeld van Erfgoeddag 2018?

 

Erfgoeddag, op zondag 22 april 2018, staat in het teken van ‘Kiezen’. Hoe relevant is dit thema, in deze tijd van overvloed en keuzestress? Het wil aanzetten om na te denken over de vele keuzes die ieder van ons, elke dag opnieuw, maakt, moet maken of voor zich uitschuift.

In lijn met het thema schrijft FARO, de Erfgoeddag-organisator, een wedstrijd uit.

‘Kiezen’ als thema houdt een grote kans in. Want ook jij kan een voorstel voor een campagnebeeld voor Erfgoeddag 2018 insturen. En zoals dat bij eerlijke keuzes gaat, kan iedereen deelnemen. Het maakt niet uit of dit je eerste stappen zijn in de wereld van fotografie, illustratie of strip, je meer ervaring hebt met grafisch ontwerp of je al een ervaren fotograaf bent.

HOE?

  1.  Neem een foto, illustratie of strip gerelateerd aan het thema ‘Kiezen’ en geef kort duiding. Binnen het thema ben je volledig vrij: een detail van een foto, een portret, een zwart-witfoto … Laat je creativiteit de vrije loop!
  2. Post tot en met 20 december een foto op de Facebookpagina van Erfgoeddag Vlaanderen en Brussel of deel je foto via Instagram. Gebruik de hashtag #kiezenvoorerfgoed.
DEELNEMEN?

Zin om deel te nemen? Neem dan zeker het wedstrijdreglement door en kom zo alle technische details te weten.

  • Inzenden kan tot en met 20 december 2017.
  • We maken de winnaar bekend op maandag 15 januari 2018.
  • De gelukkige winnaar zal in het voorjaar van 2018 zijn of haar beeld op alle communicatie en promotie van Erfgoeddag in Vlaanderen en Brussel zien verschijnen. Daarbovenop krijgt zij of hij ook een geldprijs van 750 euro.

Lees meer

 

Delen via:

Gerelateerde berichten